Over mij

Samen met mijn man en onze 3 tieners wonen wij in Ulvenhout, een dorp dat hoort bij de gemeente Breda. Ik ben geboren in Roermond, daar liggen mijn roots. Ik ben opgegroeid in Breda om vervolgens te gaan studeren in het “inclusieve” Tilburg. Het was een eer te wedstrijdroeien en deel uit te maken van de dames 8+ bij Studentenvereniging Vidar. Ik verbleef in het “magische” Finland en keerde weer terug naar Breda. Breda en Noord-Brabant voelen voor mij altijd als thuiskomen. Daar ben ik diepgeworteld. Breda is voor mij “De Parel van het Zuiden”.

Ik geniet van actief buiten zijn en van kleine dingen; wandelen, fietsen, skiën, tennissen (competitie) en krachttraining. In de natuur en frisse lucht. Ik heb een voorliefde voor Nederlandstalige muziek (Guus Meeuwis, alles van 100% NL), maar ook voor Coldplay, klassiek, kunst en lezen. Mijn man heeft een passie voor (voetbal)sport en onze 3 kinderen voetballen met plezier. En natuurlijk springen wij altijd voor NAC…en bij mooi, sportief en respectvol spel ook voor andere voetbalclubs; Feyenoord, Ajax, Nec, Willem II enz. Het maakt mij niet uit…

Als vrijwilliger en kwartiermaker van de Commissie Sportiviteit Respect en Gezondheid van UVV’40 draag ik mijn steentje bij om met alle Bredase amateurvoetbalverenigingen én Madese Boys, voetballend Ulvenhout, Breda, Made en omgeving sportiever, respectvoller en gezonder te maken. Samen met onze families en vrienden, maken we vele mooie herinneringen. Familie en vriendschappen zijn voor mij onvoorwaardelijk. Buiten zijn, sport én genieten zijn essentieel in mijn leven.

Ik ben enorm dankbaar…

Vlonderpad, Mastbos in Breda

In elke wandeling met de natuur krijg je veel meer dan je zoekt.
(John Muir)